Medicul arestat pentru ca ar fi agresat o pacienta minora, angajat si la o gradinita particulara. Reactia parintilor

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28

Opinia publica este scandalizata, dupa ce un medic, din Constanta, a fost arestat, pentru ca a violat o pacienta, in varsta de 11 ani.

Tot mai multi parinti din oras sunt infricosati. Acelasi individ a lucrat si la o gradinita, unde s-a aflat ulterior ca erau maltratati copiii. Procurorii fac un apel catre populatie si ii roaga pe cei care au informatii despre posibilele abuzuri ale homeopatului sa depuna marturie.

Judecatorii au decis arestarea lui Victor Bot in doar cateva minute. Procurorii le-au perezentat fragmente din inregistarea audio facuta de fetita in cabinetul medicului.

''Imi cer iertare. Scopul era de armonizare,  am vrut sa te deschizi. Poate nu a fost corect si sanatos dat sincer nu am facut ceva rău. Tu esti o fata extraordinara. Iti explic chestia asta. Nu stiu ce sa fac sa îndrept lucrurile. Iarta-ma. Am o situatie grea. As vrea sa se pună punct. nu sunt batjocoritor de copii.''

Si in fata magistratilor, doctorul homeopat a sustinut ca nu a fost vorba de agresiune sexuala in cazul fetitei, ci doar de un tratament complementar

In ciuda evidentelor, in fata magistratilor medicul homeopat a sustinut ca nu a agresat-o pe copila ci doar i-ar fi aplicat un tratament complementar.

Anchetatorii se tem ca fata in varsta de 11 ani nu este singura victima, mai ales ca respectivul a lucrat cu foarte multi minori.

Viorel Teliceanu: ''Facem un apel catre persoanele care au avut copii si care au mers la tratament la acest medic sa discute cu copiii si in situatia in care copiii confirma faptul ca inculpatul a avut manifestari indecente neconforme la adresa lor sa sesizeze organelle de polities au chiar parchetul de pe langa judecatoria Constanta.''

Primii care si-au pus intrebari au fost parintii unor copii inscrisi la o gradinita din Constanta unde a izbucnit un scandal imens dupa ce mai multe educatoare au fost surprinse in timp ce ii bateau pe cei mici.

Coincidenta sau nu Victor Bot era pe atunci medicul gradinitei, iar saptamana viitoare acesta urma sa le ia apararea in proces educatoarelor acuzate de violenta.

Mama: ''Sincer am fost socata...toate traumele copiilor si peste toate acestea cu educatoarele sa mai vina si o astfel de chestie pur si simplu iti bulverseaza lumea..Te gandesti la tot ce este mai rau, e ingrozitor

Victima medicului este acum in grija unui psiholog.

Elena Iamandi, psiholog: "Fetita are nevoie de suport si de intelegere din partea familiei si a prietelnilor. De asemenea si parintii au nevoie de a-si gasi resursele pt a putea fi alaturi de fetita de a putea asculta ce anume s-a intamplat cu ea si ar putea sa ii ofere un model sanatos despre sexualitate. "

Victor Emilian Bot a fost arestat pentru 30 de zile. Este posibil ca in perioada urmatoare Victor Emilian Bot sa fie supus unei expertize psihiatrice. Colegiul medicilor din Constanta s-a autosesizat in acest caz si ar putea sa-i retraga licenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO