Caz înfiorător. Bărbat arestat după ce și-a bătut soția și cei 9 copii

Ultima actualizare: 02-07-2020 22:54
Caz înfiorător. Bărbat arestat după ce și-a bătut soția și cei 9 copii
Inquam/ Sabin Cîrstoveanu

Un bărbat din Vaslui a fost arestat pentru violență în familie, după ce și-a bătut în mai multe rânduri soția și cei 9 copii. Ultima dată și-a lovit atât de tare copiii, încât o parte din ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Martorii spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani își schingiuia, pur și simplu, copiii și soția. Minorii cu vârste cuprinse între 1 an și 15 ani erau ținuți flămânzi, iar individul a sărit să-i bată inclusiv pe asistenții sociali care au venit să verifice situația, scrie Vremea Nouă.

Soția bărbatului era atât de terorizată de acesta încât nu avea curajul să ceară ajutorul autorităților.

Au făcut-o, în cele din urmă, vecinii, care nu au mai suportat să vadă atâta cruzime din partea acestuia.

Ultimele acte de violență au dus la intervenția poliției, care l-au reținut pe bărbat, iar instanța a dispus arestarea sa preventivă.

 

Ce spune poliția

 

Potrivit IPJ Vaslui, ”în data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Sălceni, comuna Pochidia, și-a agresat fizic soția și fiica de 15 ani. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au stabilit că în data de 28 iunie a.c., pe fondul consumului de alcool, persoana bănuită de comiterea faptei sesizate, și-a agresat fiica minoră, lovind-o în mod repetat cu o curea, și ulterior și soția, atunci când aceasta a încercat să îl oprească. În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a constatat că în data de 25 iunie a.c., bărbatul ar fi agresat și alți 3 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. Trei dintre persoanele vătămate au necesitat acordarea de 2 – 3 zile de îngrijiri medicale iar o a patra a necesitat 1- 2 zile de îngrijiri medicale. Soția, în vârstă de 31 de ani, precum și cei 9 copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani, beneficiază de servicii de găzduire și asistență într-un centru din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. În urma probatoriului administrat, la data de 01 iulie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”,

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO