Mister în jurul crimei din București. Ce le-a spus polițiștilor bărbatul care și-a ucis soția

Dată publicare: 02-07-2020 19:51
Dată actualizare: 03-07-2020 11:34


Episod tulburător în Capitală, unde un bărbat suspectat că şi-a ucis soţia alături de care a crescut 3 copii a fost trimis după gratii pentru 30 de zile.

Deşi, iniţial a fugit de la locul crimei, respectivul s-a predat câteva ore mai târziu. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, s-a întors acasă de pe vapor anul trecut. Cunoscuţii spun despre el că nu era agresiv şi aparent se înţelegea bine cu soţia sa. În realitate era se pare măcinat de gânduri negre.

Administrator: "Îi ştiu de 10-15 ani de când sunt în bloc, familie, copii.
Reporter: "S-au certat vreodată? "
Administrator: "Nu, niciodată".

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi cu cei 3 copii într-un bloc, la etajul 6. Crima a avut loc chiar în bucătăria apartamentului în timp ce fetiţa lor o elevă în clasa a VIII-a se afla în locuinţă.

Vecina: "A avut timp să se şi schimbe şi să plece pe scări, aia a făcut. Că s-a întâlnit o vecină şi nici măcar nu a ştiu că el o omorâse pe nevasta-să"

Ce le-a spus bărbatul polițiștilor

 

În timp ce echipajele medicale soseau de urgenţă la faţa locului şi încercau să-i salveze viaţa femeii, bărbatul rătăcea pe străzile din Bucureşti. După aproximativ 5 ore s-a predat la o secţie de poliţie.

Gestul suspectului pare cu atât mai greu de explicat cu cât poliţiştii nu au găsit nici un element care să indice un asemenea deznodământ. Femeia nu a cerut niciodată ajutor sau un ordin de protecţie importiva bărbatului, iar acesta nu avea antecedente penale. La audieri le-a spus anchetatorilor că îşi bănuia soţia de infidelitate, însă poliţiştii au verificat şi acest lucru şi nu se confirmă.

Psihologii bănuiesc că timpul petrecut la distanţă de familia sa, pe vapor, l-a afectat pe bărbat.

Daniela Bratu- psiholog: "Pe perioda pandemiei, numărul cazurilor de violenţa domestică a crescut destul de mult, societatea traversează o perioadă dificilă pe multe planuri şi e foarte posibil în acest context, ceea ce există înainte sub forma unui potenţial latent, bine conţinut, bine ascuns şi înveşmântat în mecanisme de apărare, acum să fi găsit o portiţă de evadare ca să ajungă în planul comportamental"

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București care au cerut arestarea sa preventivă. În final judecătorii au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO