Trupa românească de rock Riot Monk lansează campania de strângere de fonduri pentru noul album, ”AER”

Ultima actualizare: 19-09-2020 15:51
Riot Monk
Riot Monk

Trupa de grunge/alternative metal din Baia Mare, Riot Monk, lansează o campanie de strângere de fonduri pentru lansarea noului album, ”AER”.

Astfel, fanii pot susține campania de lansare a albumului la următorul link: https://www.sprijina.ro/cauze/riotmonkaer

Campania va dura toata luna octombrie, timp în susținătorii trupei vor putea precomanda albumul, precum și obiectele de ”merch”, nou create de Riot Monk, după cum urmează:

-► CD în format digipack care include o cărticică de 28 de pagini unde se regăsesc versurile albumului și o serie de fotografii nelansate până la ora actuală cu detalii din timpul fotografierii coperții de album; fotografie de către Vladimir Gheorghiu și aranjament grafic făcut de către Dragoș Ciobanu de la Design By Dragosh.

 

-► Vinyl de 180 grame într-o copertă cu cotor și manșon antistatic, cu un insert care conține versurile albumului; fotografie de către Vladimir Gheorghiu și aranjament grafic făcut de către Dragoș Ciobanu de la Design By Dragosh

 

-► 3 modele noi de tricouri Riot Monk, create de 3 artiști grafici de renume din țară, și anume: Mihai Mănescu de la Obsidian Nibs, Mara Conopan de la CREEPS.ro și Diana Cumpăratu de la Dawn DDs Art. Toate designurile vor fi imprimate pe tricouri Gildan Heavy Coton de calitate superioară.

 

Riot Monk: ”Avem nevoie de ajutorul vostru doar pentru a ne amortiza investiția”

 

Cei de la Riot Monk susțin că au deja tot bugetul pentru lansarea albumului, care va fi lansat indiferent dacă scopul campaniei va fi atins sau nu. 

 

Trebuie să menționăm că avem deja toți banii pentru lansarea albumului deci acesta va fi scos indiferent dacă ne atingem sau nu scopul campaniei. Avem nevoie de ajutorul vostru doar pentru a ne amortiza investiția și pentru a vă livra pachele mișto de merch pe care vi le-am pregătit.” - spun cei din trupă.

Mai multe detalii despre această campanie găsiți aici: https://www.sprijina.ro/cauze/riotmonkaer

Cine sunt cei de la RIOT MONK

 

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din anul 2015.

În 2016, când au ieșit pe piață cu primul lor EP, publicul a apreciat sound-ul lor ”fresh”, care reușește să iasă în față pe scena autohtonă de rock alternativ. Scopul lor declarat este să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă.

 

Inspirați de Pearl Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Crowbar, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, sau Alice in Chains, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.

În aprilie 2020, formația a lansat clipul piesei ”Contează”.

RIOT MONK sunt:

Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO