Traficanții Losangeles, McDonald’s şi Barcelona, săltați de polițiștii din Iași. Ascundeau drogurile în scutecele copiilor

Dată publicare: 08-03-2021 20:45
Dată actualizare: 08-03-2021 20:52


Percheziții la o grupare de trafic de droguri din Dâmbovița. Cum acționau

Trei tineri suspectați de trafic de droguri, cu nume mai puțin obișnuite - Losangeles, McDonald’s şi Barcelona Bălan, au fost reținuți de DIICOT Iași, în urma unor descinderi în care au găsit droguri până și în scutecele copiilor.

Losangeles, McDonald’s şi Barcelona au fost reținuți joi alături de alte patru persoane după o descindere a procurorilor DIICOT, a poliţiştilor antidrog şi a forţelor speciale din cadrul Jandarmeriei efectuată la 13 locuinţe din Sărărie, Tătăraşi, din spatele primăriei şi din zona cunoscută sub numele de Dalas, scrie Ziarul de Iași.

Descinderea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar de trafic de droguri şi substanţe psihoactive în care sunt implicaţi cei reţinuţi, toți membri ai aceleiași familii.

Aceştia sunt acuzaţi că vindeau substanţe cu efecte psihoactive îndeosebi liceenilor, vecinii familiei spunând că vedeau deseori în zonă tineri întinşi pe asfalt, drogaţi sau în sevraj.

Poliţiştii spun că la percheziţie au găsit cantităţi importante de droguri, ascunse până şi în scutecele copiilor.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO