Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția neașteptată a Gretei Thunberg, după ce a ironizat-o Donald Trump

Activista de mediu suedeză Greta Thunberg și-a schimbat biografia de pe Twitter, în urma reacției ironice a președintelui american Donald Trump la discursul pe care l-a ținut în cadrul Adunării Generale ONU.

 

„O tânără foarte fericită care privește spre un viitor luminos și minunat”, a scris activista în vârstă de 16 ani în biografia sa de pe Twitter, conform publicației Daily Mail.

Președintele american Donald Trump a ironizat-o pe Greta Thunberg în urma discursului pe care activista l-a ținut luni la tribuna ONU.

„Pare o tânără foarte fericită care priveşte spre un viitor luminos şi minunat. Cât de plăcut de privit!”, a transmis preşedintele american.

În cadrul discursului său, adolescenta suedeză a început să plângă, în timp ce își manifesta furia față de liderii mondiali prezenți la eveniment.

Citește și
Donald Trump, la Casa Albă - 2
Trump a ironizat-o pe activista Greta Thunberg: „Pare o tânără foarte fericită”

„Nu ar trebui să fiu aici. Ar trebui să fiu la școală, pe partea cealaltă a oceanului. Și voi veniți la noi pentru speranță. Cum îndrăzniți?”, a transmis Greta Thunberg.

„Mi-ați furat visele și copilăria cu vorbele voastre goale. Suntem în pragul unei extincții în masa și tot ce puteți să vorbiți este despre bani. Ne dezamăgiți”, a adăugat activista.

Cu lacrimi în ochi, adolescenta a declarat: „Dacă liderii mondiali vor opta să ne dezamăgească, generaţia mea nu-i va ierta niciodată”.

Mesajul lui Donald Trump i-a scandalizat pe numeroşi internauţi, provocând 16.000 de răspunsuri în trei ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult