Reacția neașteptată a Gretei Thunberg, după ce a ironizat-o Donald Trump

Dată publicare: 24-09-2019 21:59
Dată actualizare: 24-09-2019 22:26


Greta Thunberg

Activista de mediu suedeză Greta Thunberg și-a schimbat biografia de pe Twitter, în urma reacției ironice a președintelui american Donald Trump la discursul pe care l-a ținut în cadrul Adunării Generale ONU.

 

„O tânără foarte fericită care privește spre un viitor luminos și minunat”, a scris activista în vârstă de 16 ani în biografia sa de pe Twitter, conform publicației Daily Mail.

Președintele american Donald Trump a ironizat-o pe Greta Thunberg în urma discursului pe care activista l-a ținut luni la tribuna ONU.

„Pare o tânără foarte fericită care priveşte spre un viitor luminos şi minunat. Cât de plăcut de privit!”, a transmis preşedintele american.

În cadrul discursului său, adolescenta suedeză a început să plângă, în timp ce își manifesta furia față de liderii mondiali prezenți la eveniment.

„Nu ar trebui să fiu aici. Ar trebui să fiu la școală, pe partea cealaltă a oceanului. Și voi veniți la noi pentru speranță. Cum îndrăzniți?”, a transmis Greta Thunberg.

„Mi-ați furat visele și copilăria cu vorbele voastre goale. Suntem în pragul unei extincții în masa și tot ce puteți să vorbiți este despre bani. Ne dezamăgiți”, a adăugat activista.

Cu lacrimi în ochi, adolescenta a declarat: „Dacă liderii mondiali vor opta să ne dezamăgească, generaţia mea nu-i va ierta niciodată”.

Mesajul lui Donald Trump i-a scandalizat pe numeroşi internauţi, provocând 16.000 de răspunsuri în trei ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO