"Ne cazam, dar nu plecam cu mana goala". Cum au golit turistii hotelurile in aceasta vara. VIDEO

Ultima actualizare: 03-05-2012 14:06

Cui nu i-a ajuns o fotografie din locurile vizitate in vacanta de vara, si-a umplut geamantanul cu ce-a gasit mai bun prin camera de hotel.

Adica, exact elementele care i-au asigurat confortul, prosoapele moi, telecomenzile, pahare aratoase si chiar lingurite. Gazdele de pe litoralul nostru sunt exasperate. Spun ca multi romani s-au purtat ca vandalii. Cu o mana le-au dat banii, iar cu alta i-au pradat.

Indiferent la cate stele s-au cazat, turistii tot au gasit cate ceva de furat. E greu de dovedit cine a plecat cu telecomanda si cine cu prosoapele, dar este sigur ca la finalul sezonului, hotelierii trebuie sa isi refaca stocul.

Aprovizionarea cu prosoape este obligatore asta in conditiile in care in fiecare saptamana dispar din camerele de hotel cel putin 100 de astfel de articole. Inmultiti 100 cu 50 de lei, cat costa un prosop de dimensiuni medii, si o sa vedeti ca dauna nu-i de neglijat. Nici patronii de restaurante nu scapa de cei care vor sa isi completeze, sa zicem, setul de tacamuri de acasa.

Toate cele 300 de hoteluri si pensiuni de pe litoral au fost pradate, insa, din luna mai si pana acum, la politie s-au inregistrat doar 4 plangeri in acest sens.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO