Litoralul are oferte variate pentru amatorii de senzatii tari. Cat costa o saritura cu parasuta sau o plimbare cu elicopterul

Ultima actualizare: 05-05-2015 07:02

Acum in functie si de starea civila, litoralul ne asteapta pe toti.

Pe langa petrecerile organizate in cluburi, puteti incerca tiroliana de la Constanta, care va duce direct pe plaja, sau puteti admira malul marii, din elicopter. In plus, parcul de aventura de la Neptun s-a deschis publicului.

Instructorii de la aerodromul din Tuzla au pregatit un program special. Sariturile in tandem cu instructorul sunt cele mai cautate asa ca s-au facut deja zeci de rezervari. Costa 700 de lei, iar in pret sunt incluse fotografiile si filmarile.

Adrian Costandache, instructor parasutism: "Asteptam oamenii sa sara cu parasuta sa vada litoralul de sus de la 3.000 de metri."

Plimbarea lina cu elicopterul pentru a admira litoralul este o alta optiune.

Cristina Mitchievici, purtatorul de cuvant al Aerodromului Tuzla: "Timpul minim de zbor este de 30 de minute, preturile sunt de la 70 de euro plus TVA. Puteti vedea orice si daca ne anunta din timp pot merge chiar si in Delta."

Turistii care vor ceva mai mult au la dispozitie parcul de aventura deschis in padurea Comorova, din Neptun. Vor pasi intr-un taram plin de trasee dificile, cu surprize la tot pasul.

De departe, cel mai solicitant traseu este bicicleta suspendata. Este un pic greu, daca tii cont de inaltimea de aproape 10 metri, insa odata ce ai depasit acest moment te poti plimba cu bicicleta, mai ales ca esti prins in mai multe centuri de siguranta. Si daca ati obosit sau pur si simplu va tremura picioarele, aveti oricand ca varianta de rezerva coboratul pe sfoara.

2 ore si jumatate petrecute aici costa 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti. La Constanta, turistii au la dispozitie cea mai inalta tiroliana din tara, singura care strabate plaja. Traseul va fi deschis, chiar de 1 mai.

Razvan Ghiorghiu, proprietar: "Cea mai mare tiroliana vizavi de caderea de nivel pe care o avem de aproximativ 30 de metri, o lungime de 330 de metri si o viteza de 60 de km la ora, ajunge la cota 01 la nivelul marii."

Delfinariul din Constanta a pregatit spectacole cu delfinii NINI si PEI PEI, iar daca vremea va fi buna, sporturile extreme pe apa va asteapta. Pentru wind surf si stand up paddle, preturile pornesc de la 300 de lei, 3 ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO