Hotelul din Bangkok care oferă sejur all-inclusive de un an, pentru o familie. Cât costă

20-12-2020 18:58


Hotelul din Bangkok care a lansat oferta sejurului all-inclusive de un an, pentru o familie. Cât costă

Un hotel din Bangkok oferă cazare pentru un an întreg în cadrul unui pachet VIP cu o serie de avantaje. Petru 33.400 de dolari, o familie poate locui în hotelul de lux.

Oferta Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit se adresează unei familii de doi adulți, cu maxim doi copii, care pot să locuiască în aceeași cameră. În prețul de 33.400 de dolari este inclus un credit de 6653 USD pentru mâncare și băutură, dar și abonament la sala de fitness, menaj zilnc și posibilitatea de a utiliza sala de ședințe, dar și accesul la un club privat unde se servește cafea, ceai sau diverse băuturi, potrivit publicației Lonely Planet.

Asta pe lângă deja obișnuitele free-wifi, parcare gratis, telefon local gratuit și el. Mai mult, de ziua clientului poate fi organizată, tot inclus în acest preț, o petrecere într-o locație exclusivistă pe acoperiș care poate avea 20 de invitați serviți de la bar.

hotel hyatt bangkok

Mai sunt incluse 20 de ședințe de spa și zece excursii cu limuzina în Bangkok.
Oferta nu este bătută în cuie pentru o singură locație, clienții având posibilitatea să se mute și în alte hoteluri Hyatt din Tailanda.

Oferta poate fi achiziționată până la 31 martie 2021, cu începere de la 1 aprilie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO