Timisoara se pregateste de sarbatori. Centrul orasului, impanzit de beculete

Dată publicare: 25-11-2013 12:08
Dată actualizare: 28-11-2013 06:47


la multi ani 2014, timisoara

Pregatirile pentru Targul de Craciun au intrat pe ultima suta de metri. Prin oras, muncitorii monteaza de zor instalatiile luminoase, iar in zilele urmatoare urmeaza sa aduca si ghirlandele.

In aceasta dimineata, in Piata Victoriei au fost aduse si ultimele instalatii. Perdele luminoase, tuburi flexibile luminoase si turturi, toate acestea au fost montate in pomi, precum si pe stalpii din centrul orasului. De asemenea, in fata Catedralei Mitropolitane a aparut mesajul “La multi ani 2014”, insa care va fi iluminat abia din 1 decembrie, atunci cand intreg orasul va fi scaldat in culori, pentru ca vor fi aprinse toate cele peste 500 de beculete care vor introduce orasul intr-o atmosfera de sarbatoare. De Ziua Nationala a Romaniei isi va deschide portile si Targul de Craciun, la care vor participa peste 80 de comercianti.

In acest an, pentru iluminatul festiv, autoritatile locale vor folosi instalatiile din anii trecuti. Beculetele care erau instalate pana in acest an in sensul giratoriu de la Michelangelo vor fi redistribuite in alte locatii, precum strazile V.V. Delamarina, General Dragalina, Regele Carol si intersectia dintre Calea Sagului cu Bulevardul Liviu Rebreanu.

Costurile pentru iluminatul festiv de sarbatori se ridica la suma de 390.000 de lei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO