Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.Prins cand vroia sa scoata ilegal din tara o fata

11-01-2012 11:13

Pa

S-a intamplat ieri, in jurul pranzului, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, cand un tanar, insotit de o minora, a incercat sa iasa din tara impreuna cu aceasta, prezentand politistilor o procura notariala falsa.

Adrian C., in varsta de 25 de ani, a incercat sa pacaleasca autoritatile si sa treaca de Punctul de Frontiera ilegal, insotit de o minora de 16 ani. Acesta a prezentat pe langa documentele de calatorie si o procura notariala din partea tatalui minorei.

In urma controlului de frontiera, s-a constatat ca procura notariala era falsificata. Politistii de frontiera au luat imediat legatura cu Biroul Notarial emitent, de unde s-a confirmat ca incheierea notariala era intr-adevara falsa.

Pus in fata faptului, tanarul a declarat ca a cumparat procura cu suma de 40 de lei de la o persoana necunoscuta din Timisoara.

Acestuia i-a fost intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei, complicitate la fals material si inscrisuri oficiale si uz de fals.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO