Sediul unei primarii din Timis a fost jefuit. Metoda inedita folosita de Politie pentru a-i prinde pe hoti

Dată publicare: 07-10-2014 12:33
Dată actualizare: 10-10-2014 00:13


Politie

Primaria din comuna Sacosu Turcesc a fost atacata de hoti in noaptea de luni spre marti. Infractorii au plecat cu fondul de salarii al institutiei

Sediul Primariei Sacosu Turcesc din judetul Timis a fost spart, in noaptea de luni spre marti, hotii furand aproximativ 12.000 de lei dintr-o cutie metalica, banii fiind pusi acolo pentru plata angajatilor si a insotitorilor persoanelor cu handicap.

Usa de acces din spatele cladirii Primariei din Sacosu Turcesc a fost sparta de persoane necunoscute. Acestea au patruns in interior si au sustras aproximativ 12.000 de lei, dintr-o cutie de metal, apoi au parasit locul faptei”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis pentru Mediafax. Potrivit acestuia, politistii fac cercetari la fata locului pentru a-i identifica pe autorii furtului si au adus inclusiv un caine de urma.

Contrabandist depistat de un caine al Politiei de Frontiera

Primarul comunei Sacosu Turcesc, Gabriel Koller, a declarat ca banii care au fost furati fusesera pregatiti pentru plata salariilor angajatilor din Primarie si pentru indemnizatiile insotitorilor persoanelor cu handicap.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO