Un caine politist a incurcat planurile unui contrabandist. Unde au fost descoperite pachetele de tigari

Dată publicare: 27-05-2014 12:09
Dată actualizare: 30-05-2014 07:09


caine politist,tigari

 Un caine politist din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia a dat de gol un traficant de tigari care intentiona sa intre cu marfa de contrabanda in Romania.

S-a intamplat aseara, cand la vama Jimbolia, pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat pentru control un cetatean roman.

Politistii de frontiera au trecut la verificarea autoturismului condus de acesta si, cu ajutorul cainelui politist Obena, specializat in detectarea tutunului, a fost descoperita o cantitate mare de tigarete, ascunse bine in mai multe locuri. Unele dintre pachetele de tigari de contrabanda erau puse in aripile interioare din spate ale masinii, altele in capitonajul portierelor , in bord si chiar in rezervorul de combustibil al autoturismului.

In total, cainele politist Obena a reusit sa gaseasca toate cele 1380 de pachete de tigari de provenienta sarbeasca, pe care soferul intentiona sa le introduca ilegal in tara.

Intreaga marfa a fost confiscata de inspectorii vamali, iar soferul este acum cercetat penal pentru contrabanda. De altfel, pentru fapta sa, el s-a ales si cu o amenda contraventionala in valoare de 5.000 de lei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO