S-au tras focuri de arma la granita cu Serbia. Ce a facut un tanar cand a vazut politia este demn de filmele de actiune.

Ultima actualizare: 19-01-2014 06:18
arma

Scene desprinse parca din filmele de actiune au avut loc miercuri la intrarea in localitatea Uivar din judetul Timis. Un tanar de 19 ani a intors brusc atunci cand a vazut un echipaj de politie, iar oamenii legii au pornit in urmarirea lui.

Totul s-a petrecut miercuri in jurul orei 14:00, in timpul unei actiuni de supraveghere. Un sofer, imediat cand a vazut echipajul de politie, a intors brusc, incercand sa evite un eventual control.

Politistii au pornit in urmarirea masinii, cu girofarele pornite, insa soferul a ignorant toate semnalele oamenilor legii. In momentul in care a fost blocat, tanarul a intrat intentionat in masina politistilor. Dupa impact, autovehiculul condus de tanar a intrat in camp, iar dupa 500 de metri, soferul a coborat si a inceput sa fuga.

Cursa de urmarire a continuat, iar politistii au tras focuri de arma in plan vertical, pentru a-l soma pe tanar sa se predea. Pana la urma, fugarul a fost imobilizat.

Dupa ce anchetatorii l-au legitimat, s-a stabilit faptul ca tanarul nu detine permis de conducere, iar masina pe care o conducea este radiata din circulatie din anul 2011, placutele de inmatriculare fiind ale unei motociclete.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul neinmatriculat, a unui autovehicul cu numere false de inmatriculare si conducere pe drumuri publice a unui mijloc de transport fara a poseda permis de conducere corespunzatoare”, au transmis reprezentantii Politiei de Frontiera.

Cercetarile continua pentru a fi luate masurile legale. Tanarul risca inchisoarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO