Popovici si-a implinit un vis: a inscris pentru prima data pe stadionul “Dan Paltinisanu”

24-03-2012 11:34


popovici

Atacantul timisorean a debutat acum cinci ani pentru prima echipa a lui Poli. A mai dat goluri pentru alb-violeti, insa doar in deplasari, iar aseara a reusit sa sparga gheata la Timisoara, intr-o zi speciala.

Alex Popovici a marcat primul gol al meciului Poli– Alro Slatina, încheiat cu scorul de 2-0. Atacantul are 23 de ani, s-a născut şi a crescut la Timişoara, iar faptul că a marcat pentru prima dată pe stadionul „Dan Păltinişanu” înseamnă mult pentru el.

“Mi s-a împlinit una dintre dorinţele pe care le aveam, aceea de a marca pe acest stadion minunat şi sunt foarte fericit. Suporterii mi-au scandat şi numele, aceasta era o a doua dorinţă a mea, de când eram mic şi veneam aici la meciurile lui Poli. E un moment unic. Dedic golul familiei mele, care este alături de mine tot timpul şi, nu în ultimul rand, acestor minunaţi suporteri, care sunt alături de noi”, a declarat Popovici după meci.

Fotbalistul a recunoscut că şi jucătorii sunt la fel de nedumeriţi ca şi suporterii în ceea ce priveşte viitorul clubului. “Se apropie sfârşitul, vine 31 martie şi aşteptăm să se facă ceva. Noi încercăm să ne facem datoria pe cât putem. Aşteptăm să facă şi autorităţile ceva, să se facă primul pas, pentru că nu merită nimeni, nici noi, nici oraşul, fanii, să nu avem o echipă frumoasă. Nici noi nu ştim mai multe decât apare în presă, pentru că nu ni se spune. Aşteptăm să fie bine. Noi, când jucăm, nun e gândim că aşteptăm să vină cineva să ne ajute. Jucăm pentru noi, pentru oraş şi pentru culori, iar după meci e normal să ne gândim şi la ce va urma”, a declarat Alex Popovici.

Dan Păltinişanu ar fi împlinit 61 de ani

Popovici a marcat primul său gol pe stadionul timişorean într-o zi specială. Fostul căpitan al lui Poli, cel după care a fost botezată arena pe care joacă alb-violeţii, Dan Păltinişanu, ar fi împlinit în ziua jocului 61 de ani. Galeria lui Poli a afişat, în repriza a doua, un banner pe care scria “Pălti, nut e-am uitat”.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO