Picnic in aer liber, permis doar in trei parcuri din Timisoara, de 1 Mai. Gratarele sunt interzise!

Ultima actualizare: 03-05-2014 07:09
picnic

 Timisorenii care isi planuiesc o iesire la un gratar, de 1 Mai, trebuie sa isi ia gandul de la mirosul mititeilor care sfaraie pe gratar. Acest lucru este valabil cel putin, pentru cei care raman in oras de Ziua Muncii.

 Legea Picnicului a aparut in 2012 si stabileste amenzi de pana la 3.000 de lei pentru iesirile la iarba verde cu gratare in alte zone decat cele special amenajate. Si cum la Timisoara, de la adoptarea legii si pana acum nu s-a facut nicio amenajare unde oamenii pot incinge gratarele, acestia vor trebui sa rabde, in caz contrar vor plati amenzi.

Autoritatile locale le ofera alte optiuni pentru cei care vor sa iasa la iarba verde de 1 Mai. Oamenii pot iesi la picnic in trei parcuri din Timisoara, fara a avea probleme cu legea. Este vorba despre Parcul Carmen Sylva (Doina), Parcul Uzinei si parcul Karlsruhe (Bihor). Atentie insa, in parcuri este interzisa aprinderea focului!
Reprezentantii Primariei Timisoara ii atentioneaza pe cei care ies la picnic ca trebuie sa pastreze curatenia si sa nu distruga imprejurimile.

Cei care aprind focul in spatii neamenajate sau care nu pastreaza curatenia in locurile special amenajate pentru picnic, risca amenzi de pana la 3.000 de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO