Cei doi soti care au ramas fara locuinta, dupa un incendiu devastator, raman in grija medicilor. De la ce a pornit focul

Ultima actualizare: 27-02-2014 07:01

 Cei doi soti din Timisoara, barbatul iranian si sotia lui romanca, a caror locuinta a ars in intregime sambata seara, raman in grija medicilor de la Sectia de Arsi.

Barbatul si femeia s-au ales cu rani serioase la maini si la fata, in incercarea de a stinge focul care le-a cuprins apartamentul. Impresionati de cele intamplate, vecinii celor doi au venit in vizita la spital, si incearca sa-i ajute, dupa puteri.
Cand a izbucnit incendiul, sambata seara, toti vecinii dormeau. Cu totii s-au speriat atunci de moarte cand au vazut cum flacarile mari le ameninta si lor apartamentele. Au incercat sa-i ajute pe cei doi proprietari sa stinga valvataia, insa fara folos. Pana la venirea pompierilor barbatul de origine iraniana si sotia lui au suferit arsuri pe maini si pe fata si au fost dusi la Spitalul Judetean din Timisoara pentru ingrijiri. Vecinii le-au fost alaturi si aici, ca sa se asigure ca sunt bine. 

"Am vazut-o, era in perfuzii, i-am dus niste imbracaminte, ca ei nu mai au nimic in casa", a spus o vecina a celor doi soti.

Pompierii si criminalistii s-au intors pe zi la locul dezastrului pentru a stabili ce anume a dus la producerea incendiului. Imaginile sunt graitoare, totul a fost distrus de flacari si nimic nu se mai poate salva din locuinta.

Nicoleta Tutunaru, purtatorul de cuvant al I.S.U. Banat: "In momentul de fata se efectueaza cercetari, iar cauza probabila a incendiului este efectul termic al curentului electric."

In timpul interventiei pompierilor, compania de gaze a intrerupt furnizarea in zona. Dupa sperietura trasa, cele noua familii, care stau in acel imobil, asteapta acum remedierea problemelor.

Reprezentantii companiei de gaz au spus ca vor merge astazi din nou la locatia mistuita de flacari pentru a vedea cat de grava este situatia si pentru a restabili furnizarea. Din fericire, spun vecinii, fiul celor doi, un tanar in varsta de 18 ani, nu era acasa in acele clipe, asa ca a scapat nevatamat.


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO