Bordea si Natanticu, doi comedianti ai momentului vin sambata la Timisoara. Unde te intalnesti cu ei

23-05-2013 10:22


bordea si natanticu

 In acest weekend, timisorenii sunt invitati la un Stand Up comedy pe cinste, sustinut de Bordea si Natanticu, doi comedianti ai momentului.

 Spectacolul va avea loc sambata seara, incepand cu ora 20:00, in Porky’s Pub. Cei care vor sa se bucure de un sfarsit de saptamana reusit, sunt asteptati la o portie de ras asigurata de cei doi comedianti.

Catalin Bordea este un comedian ca nimeni altul, zambitor si sarmant pentru ca e un comedian roman pur. Si asta inseamna ca da dovada de o baza de date fascinanta de vorbe din popor, proverb si cuvinte intelepte.

Dupa cativa ani de activitate prin diverse grupuri de umor si de stand-up comedy, Cosmin Natanticu a ajuns la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie” de la Pro Tv. Il recomanda umorul din ADN si look-ul. „De cand ma stiu nu am vrut decat sa fac lumea sa rada…si reuseam inca de la gradinta, dar ataunci nu o faceam pe bani. Nu stiu cat de haios sunt, dar puteti incepe de la nume….NATANTICU….restul numelui nu mai conteaza”, se autocaracterizeaza comediantul.

Asadar, cei care vor sa isi rezerve un loc sambata seara la Stand-up comedy, pot suna la numarul de telefon 0721.574.819. Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO