Au fost montate noi camere de monitorizare a soferilor care circula fara rovinieta.Cate sunt in Vest

28-10-2013 12:03


Autostrada

 De astazi, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va pune in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi, 18 noi camera de monitorizare video ce vor detecta autovehiculele care circula fara rovinieta.

 Pana acum, in reteaua rutiera existau 24 de puncte de control (10 fixe, 14 mobile). Prin adaugarea a inca 18 camere va fi sporit cu 75% gradul de control al autovehiculelor din trafic.

In vestul tarii sunt montate 9 camere de monitorizare video pentru detectarea soferilor care nu si-au cumparat roviniete: 3 in judetul Timis, 2 in judetul Arad, 2 in judetul Caras-Severin si 2 in judetul Hunedoara.

“In perioada urmatoare, pana in toamna anului 2014, vor mai fi instalate inca 45 de camere, ceea ce inseamna cresterea si intarirea sistemului de supraveghere cu aproape 100 %”, au transmis reprezentantii CNADNR.

Camerele au fost amplasate strategic, in puncte care nu pot fi ocolite de soferi, iar pe timpul noptii, sistemele de supraveghere vor detecta placutele masinilor si in infrarosu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO