Alessia, Andreea Banica si Elena Gheorghe vor canta la Festivalul Verii organizat la Sannicolau Mare

Ultima actualizare: 15-07-2013 06:54

 Sambata, 13 iulie, de la ora 20:00, Primaria din Sannicolau Mare va da startul celui mai asteptat eveniment estival, “Festivalul Verii”. Pe scena Teatrului de vara vor urca artisti consacrati de muzica usoara si populara.

 Seara de sambata va fi dedicata mai ales tinerilor si amatorilor de muzica usoara. Spectacolul va fi deschis de Alessia si va continua cu Andreea Banica, artista care a inregistrat cel mai mare numar de concerte pe an. Programul va culmina cu aparitia pe scena a Elenei Gheorghe.

O noutate pe care organizatorii o aduc in editia din acest an a Festivalului Verii sunt cativa artisti din Sannicolau Mare care s-au remarcat in cadrul unui concurs desfasurat in comunitatea locala “Elevii au talent”.

In a doua seara de festival, duminica, vor urca pe scena artisti de muzica popular precum Nicoleta Voica, Luminita Jucu, Petrica Banateanul si Mihaela Pasca.

Danut Groza, primarul orasului Sannicolau Mare: “Ca de obicei, invitam la evenimentele organizate de Primaria Sannicolau Mare toate categoriile de varsta si toti locuitorii din judetul Timiș. Actiunile noastre sunt pentru sanmiclauseni, dar noi suntem gazde bune si stim sa ne bucuram alaturi de invitatii nostri”.

Atat concertele cat si recitalurile de muzica populara se vor desfasura pe scena Teatrului de Vara din Sannicolau, intrarea fiind libera.

Sannicolau Mare este cel mai vestic oras din Romania, aflat la doar 60 km de Timisoara, iar prin calendarul de evenimente din ultimii ani isi propune sa devina un important centru cultural si de divertisment.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO