Administratorii de bloc dau examen pentru a-si pastra functia. Cand vor fi evaluati


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2013 00:56
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013 09:53
Categorie: Timiș
Scara de bloc

 Toti administratorii de bloc din Timisoara care nu detin atestat, trebuie sa dea examen pentru a practica in continuare aceasta meserie.

 Evaluarea administratorilor va avea loc in 17 septembrie, in sla de consiliu a primariei, iar pentru aceasta proba s-au inscris in 108 persoane care doresc sa practice in continuare aceasta meserie.

In urma numarului mare de candidati inscrisi, reprezentantii primariei au decis ca examenul sa se desfasoare in doua etape. De la ora 13:00 vor intra in sala participantii al caror nume incep cu litere cuprinse intre A si M, iar de la ora 15:00 vor intra restul candidatilor. Examenul dureaza 90 de minute.

In primavara acestui an, reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Locatari Timisoara erau nemultumiti de modul in care consilierii primariei au elaborat un Proiect de Hotarare cu criteriile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pentru a fi administrator de bloc.

De asemenea, dupa cum era intocmit proiectul de hotarare, examenul trebuia sa fie sustinut chiar si de administratorii care au obtinut deja certificatul de atestare. A avut loc o dezbatere publica, iar Primaria a modificat aceasta prevedere. Drept urmare, examenul va fi dat doar de persoanele care nu acest atestat in 17 septembrie 2013.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO