ACS Poli a ajuns la a treia infrangere consecutiva! Cat de scurta e caderea de pe locul 1 pe 8


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 11:00
Categorie: Timiș
meci ACS Poli

 Echipa lui Velcea a pierdut la Vaslui, cu 1-0 şi se îndepărtează tot mai mult de locurile fruntaşe, unde a stat luna trecută. După meci, antrenorul timişorenilor a dat vina pe „teama” jucătorilor săi.

 FC Vaslui a câştigat cu 1-0 în faţa lui ACS Poli Timişoara. Nici rezultatul şi nici modul în care s-a marcat golul nu au fost surprinzătoare: Celeban a marcat cu capul, după o fază fixă, aceasta fiind o marcă înregistrată a echipei vasluiene.

Înainte de pauza datorată programului echipei naţionale, ACS Poli a pierdut acasă cu FC Botoşani şi în deplasare cu FC Braşov – erau primele două înfrângeri ale alb-negrilor din acest sezon. Vali Velcea a decis să schimbe ceva, utilizând un sistem nou, cu Popovici pe post de al doilea vârf. De asemenea, au apărut trei nume noi în comparatie cu unsprezecele clasic utilizat până acum de Velcea în Liga I: Keita, Gorobsov şi Popovici. Timişorenilor nu le-a ieşit, însă, jocul şi, fără a le pune mari probleme moldovenilor, au plecat acasă învinşi. Aceasta este a treia înfrângere consecutiva. Înainte de aceste trei jocuri, ACS Poli era liderul Ligii I. Acum, a ajuns pe locul opt.

Velcea: “Suntem în creştere”

În ciuda prăbuşirii în clasamentul Ligii I, antrenorul lui ACS Poli vede chiar un progres la echipa sa.
“Am început partida cu teamă, cu trac, asta s-a văzut în prima repriză. Fără încredere nu putem obţine rezultate pozitive. În partea a doua am pus probleme şi Vaslui a construit tot pe teama jucătorilor noştri. Noi progresăm de la meci la meci, deşi rezultatele nu arată asta”, a spus Velcea după meci.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO