A pierdut aurul olimpic la sarituri in favoarea Sandrei Izbasa si a ajuns un meme celebru. Cum arata acum McKayla Maroney

Ultima actualizare: 13-08-2016 03:14
McKayla Maroney

McKayla Maroney a pierdut aurul olimpic la sarituri, la Olimpiada de la Londra din 2012, in fata Sandrei Izbasa, care a reusit astfel o performanta impresionanta.
 

Americanca a fost extrem de dezamagita de rezultat, mai ales ca era considerata favorita la acest aparat, iar expresia de pe chipul ei, in momentul in care a primit medalia, a devenit un meme.

In februarie 2016, McKayla Maroney a anuntat ca renunta la gimnastica. Sportiva in varsta de 20 de ani a declarat insa ca nu se retrage: "Nu vreau ca nimeni sa creada ca ma retrag. Nu vreau ca oamenii sa foloseasca acest cuvant. Nu voi parasi niciodata acest sport. Gimnastica va fi mereu o parte din mine".

Dupa Olimpiada de la Londra, Maroney a trecut printr-o perioada extrem de dificila, dupa o accidentare grava la tibie, urmata de un timp lung de recuperare, depresie si probleme cu revenirea la forma care i-a adus atatea medalii.

Acum, tanara vrea sa se lanseze in muzica si spune ca este interesata de o noua cariera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO