Trei mii de oameni au iesit vineri pe strazile din Galati pentru a sarbatori Zilele Dunarii. Parada, deschisa de motociclisti

Dată publicare: 01-07-2017 08:00
Dată actualizare: 04-07-2017 07:26


Dupa ce joi au admirat peisajul de pe vasele de croaziera, galatenii au iesit si vineri cu miile pe strazi si au petrecut.

Pana duminica inclusiv, la Galati, sunt serbate Zilele Dunarii, asa ca localnicii au fost invitati la o parada impresionanta, la care au participat peste 40 de cluburi sportive, de dans, de teatru sau de motociclisti.

Defilarea a culminat cu un flashmob pe ritmuri de muzica populara, in cel mai mare parc din oras.

Trei mii de oameni au umplut vineri strazile din Galati. Imbracati in costume colorate, au fluturat energic steaguri imense si au facut zarva mare.

Parada a fost deschisa de un grup de motociclisti. In urma lor, au venit personaje din desenele animate, pazite de clovi pe picioroange.

La defilare au participat si sute de tineri, de la cluburile din Galati. Cei mai entuziasmati au fost pustii, care si-au etalat cu mandrie echipamentul.

Femeie: "Chiar e extraordinar. Si atata lume, nici n-am crezut. Dintr-o data toata lumea s-a unit pentru a face ceva frumos. Este extraordinar."

Parada s-a incheiat in Gradina Publica din oras, cu un flashmob pe muzica populara. Nu mai putin de 500 de dansatori amatori s-au prins in hora.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO