Traiul cu soacra in aceeasi gospodarie, dificil pentru un barbat din Dambovita. De ce cheama femeia mereu politia

Dată publicare: 22-06-2017 16:36
Dată actualizare: 25-06-2017 07:07


Traiul cu soacra in aceeasi gospodarie s-a dovedit a fi imposibil pentru un barbat de 33 de ani din Gura Foii, judetul Dambovita.

Nu e saptamana in care tanarul sa nu fie reclamat la politie de mama iubitei lui, pe motiv ca ar fi violent si ar fi batut-o. Mai mult, femeia de 67 de ani isi acuza si fiica de agresiune. Cuplul sustine ca, de fapt, reclamanta vrea sa scape de ei si sa ramana singura in gospodarie.

Barbatul locuieste de aproape sase ani cu fiica femeii. Stau in aceeasi curte cu reclamata, dar in case diferite. Niciodata nu au reusit sa se inteleaga si certurile intre ei se tin lant.

Fiica femeii povesteste ca a ramas vaduva in urma cu sapte ani, iar apoi l-a intalnit pe acest tanar alaturi de care si-a refacut viata. Numai ca mama ei nu l-a vrut cu niciun chip si face tot ce ii sta in putinta sa ii desparta.

"Daca ea a stat toata viata ei, de cand eram eu mica, de 40 si ceva de ani ea e vaduva si vrea sa fiu si eu vaduva ca si ea! De ce? N-avem treaba cu ea, daca ma vede pe afara se ia de mine, ma face numai catea", spune Silvia Fulga, fiica batranei.

Mihai Militaru, iubitul femeii: "Ea zice intruna ca eu i-am omorat puii, ca o bat, ca fac de toate, dar eu nu fac nimic, decat o ascult pe ea.
Reporter: Dar de ce e pornita pe dvs, ce va reproseaza?
Mihai Militaru, iubitul femeii: Pentru ca ea nu suporta sa fie barbat in curtea ei, e invatata sa fie toate ale ei.

Politistii au deschis dosar penal pe numele celor doi tineri pentru lovire si alte violente. Ii asteapta la sectie pe toti cei implicati in scandal, ca sa le ia declaratii si sa incerce sa lamureasca cine are dreptate.


VIDEO PROTVPLUS.RO