Românii cu pretenții au plătit 1925 de euro de persoană pentru 4 zile de petrecere de Revelion. Ce au avut în meniu

×
Codul embed a fost copiat

Bucătarii au mucnit din greu și au alcătuit meniuri sofisticate pentru ca noaptea de Revelion să fie una de neuitat.

Românii cu pretenții au ales să își petreacă această noapte în locații de lux și nu se mai uită la nota de plată care ajunge să fie chiar și câteva sute de euro.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional pentru pofticioși!

În bucătăria unui restaurant din Poiana Brașov, 30 de bucătari pregătesc cu atenție fiecare preparat. Meniul, de tip apres ski, este gândit ca o călătorie a gustului, cu arome perfect echilibrate, inspirate din Austria, Italia și Franța.

Mădălin Avram, bucătar: „Aici este surpriza noastră care este cerută în special de cei mai mulți clienți ai noștri și anume fondue de brânză, cu nucșoară proaspătă, rasă deasupra, dulceață de ceapă și crutoane de pâine. Fondue, cotoletta, Hasselback potatoes, puteți să serviți acest sandwich. Noi începem masa cu niște stridii care sunt nelipsite de o șampanie sau un vin foarte bun”.

Citește și
Revelionul lui Negoiță la „Hala Laminor” e pe riscul mesenilor. ISU a explicat de ce a dat numai amenzi și NU l-a oprit
Revelionul lui Negoiță la „Hala Laminor” e pe riscul mesenilor. ISU a explicat de ce a dat numai amenzi și NU l-a oprit
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”

Și decorul este special. Candelabrele, tablourile mari, nuanțele de maro și auriu scoase în evidență de lumina caldă, toate creează o atmosferă extravagantă.

Ines Chiriac, reprezentant restaurant: „Atunci când ninge e căsuța din povești, partea din exterior, iar când intri este atmosfera aceea fix de la munte dintr-un mic chateau cu toate candelabrele și lumina caldă și absolut fiecare detaliu.”

Bineînțeles, nu vor lipsi nici surprizele pentru invitații care sunt pregătiți să intre în noul an cu bucurie.

Și în bucătăria unui alt hotel de 4 stele, tot din Poiana Brașov, este agitație. Sunt 40 de bucătari și ajutoarele care frig, mixează, coc, toacă ori gratinează diverse bunătăți.

Mai e puțin până când 380 de musafiri se vor așeza la mese. Vita Wagyu, trufe negre, foie gras și halibut salbatic sunt doar câteva dintre ingredientele menite să transforme farfuriile într-un spectacol gastronomic. În pahare va curge șampanie fina. 600 de euro este prețul meniului din noaptea de revelion.

Doru Bar, chef bucătar: „Am cumpărat de sărbători, numai pentru perioada asta, de 30-40 de mii de euro numai vită, plus caviar Beluga, calitate premium, 2500 de euro kg, undeva la 4 kg.”

Loredana, Horia Brenciu si Ana Lesko vor canta pentru oaspeți. Iar tematica petrecerilor se schimbă în fiecare seară - ”Fantoma de la operă”, ”Agentul 007”, ”Domnul și Doamna Smith”.

Delia Bogdan, organizator de evenimente: Pe noi ne provoacă acest hotel în fiecare an să le schimbăm aceste tematici. Mergem pe simplitate, pe lumânări, pe un cadru mai intim. ”

Basmul creat de gazde se întinde pe patru zile care, în cazul acestui hotel, costă 1925 de euro de persoană.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția tatălui Camilei Giorgi după ”dispariția” sportivei!
Reacția tatălui Camilei Giorgi după ”dispariția” sportivei!
Citește și...
Când se sărbătorește Revelionul 2024 pe rit vechi. De ce unii ortodocși sărbătoresc Anul Nou la altă dată
Când se sărbătorește Revelionul 2024 pe rit vechi. De ce unii ortodocși sărbătoresc Anul Nou la altă dată

Revelionul pe rit vechi este sărbătorit de creștinii din Biserici ortodoxe care nu urmează calendarul iulian, la două săptămâni după Revelionul pe rit nou.

Revelionul lui Negoiță la „Hala Laminor” e pe riscul mesenilor. ISU a explicat de ce a dat numai amenzi și NU l-a oprit
Revelionul lui Negoiță la „Hala Laminor” e pe riscul mesenilor. ISU a explicat de ce a dat numai amenzi și NU l-a oprit

Revelionul organizat de primarul Robert Negoiță în Hala Laminor e pe riscul participanților, pentru că locația nu are autorizație de incendiu. ISU a transmis că dat amenzi de 420.000 de lei, dar nu a oprit activitatea.

Majoritatea românilor petrec Revelionul acasă, deși pare că toți sunt plecați. Cum decurg pregătirile
Majoritatea românilor petrec Revelionul acasă, deși pare că toți sunt plecați. Cum decurg pregătirile

Deși pare că toată lumea este la munte ori la mare, conform unui studiu recent 65% dintre români petrec Revelionul acasă, alături de rude și prieteni.

Turiștii care au ales litoralul petrec la spa noaptea dintre ani. „Este un trend”
Turiștii care au ales litoralul petrec la spa noaptea dintre ani. „Este un trend”

Sunt peste 40.000 de turiști care vor petrece Revelionul la mare, conform operatorilor din turism. Cu toții vor sărbători trecerea dintre ani la restaurant, vor dansa pe muzică live și vor ciocni relaxați un pahar de șampanie.

Cum petrec turiștii care fac Revelionul în Poiana Brașov: la piscina încălzită, de afară
Cum petrec turiștii care fac Revelionul în Poiana Brașov: la piscina încălzită, de afară

Brașovul a intrat în atmosfera festivă pentru sfârșitul de an. Chiar dacă nu e zăpadă prin oraș, turiștii au suficiente variante de distracție: de la relaxarea în piscinele hotelurilor, la meniurile sofisticate din restaurante și plimbările prin centrul l

Recomandări
Investiții vitale în unitățile medicale din România cu bani europeni. Spitalul din Horezu, transformat cu 10 milioane de euro
Investiții vitale în unitățile medicale din România cu bani europeni. Spitalul din Horezu, transformat cu 10 milioane de euro

Vorbim acum despre investițiile vitale în unitățile medicale din România! Spitalele orașenești sunt mari consumatoare de resurse și bani.   

Încet, dar sigur, rușii avansează militar în Ucraina. Moscova susține că a cucerit 5 sate din regiunea Harkov
Încet, dar sigur, rușii avansează militar în Ucraina. Moscova susține că a cucerit 5 sate din regiunea Harkov

Lupte crâncene în regiunea ucraineană Harkov unde rușii au reluat asaltul după atacul surpriză de vineri. Moscova susține că forțele sale ar fi cucerit 5 sate din apropierea graniței.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii vin cu vești bune
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii vin cu vești bune

Pentru prima dată după mai multe săptămâni, Florin Piersic, operat joi la genunchi, a reușit să se ridice în picioare. Iar medicii anunță o îmbunătățire a indicatorilor biologici, semn că actorul își revine. Pericolul însă nu a trecut.