Prima zapada serioasa, asteptata cu entuziasm de cativa soferi. Drift-uri cu masinile, in parcarile din Capitala si Galati

07-01-2017 17:31


Unii dintre ei si-au dat intalnire intr-o benzinarie din Galati, altii intr-o parcare din Bucuresti. Asa ca pana sa ii prinda politia au patinat cu masinile pe gheata.

Membrii unui club auto din Galati si Braila si-au dat intalnire intr-o parcare goala. Au profitat de zapada proaspata si au facut drift cu masinile.

George Mihalache, conducator auto, 28 de ani: "Este varianta pentru copii mari, cu permis, tractiune spate, caluti cat cuprinde si distractie maxima. Trebuie sa-ti si placa. Degeaba ai permisul in buzunar, daca nu stii sa faci din astea. Oricine stie sa faca, dar trebuie sa stie sa stapaneasca masina."

Unii si-au echipat special autoturismele pentru astfel de manevre: "In primul rand sa poarte centura de siguranta si, in al doilea rand, sa aiba masura la talpa."

Dupa o ora si jumatate a aparut politia, asa ca tinerii au fost invitati sa paraseasca parcarea.

Si in Bucuresti cativa teribilisti si-au dat intalnire, la miezul noptii: "Speram sa tina cat mai mult, sa ne dam cat mai mult. Anul trecut a tinut o saptamana zapada si in fiecare seara eram aici."

Distractia nu a durat prea mult.

Sunetul motoarelor turate s-a auzit si la Constanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO