Prezentare de moda emotionanta la Iasi. 12 tinere au defilat in scaun cu rotile si rochii atragatoare de seara

Ultima actualizare: 19-03-2017 00:36

12 tinere au defilat in scaun cu rotile si pe langa rochiile atragatoare au scos in evidenta atitudinea lor optimista fata de viata.

Participantele sunt tinere care au suferit grave accidente rutiere, dar au gasit puterea merge mai departe.

12 tinere curajoase au acceptat invitatia de a defila pe scena in saunul cu rotile. Cu zambetul pe buze, participantele au emotionat publicul prin atitudinea lor fata de viata.

Printre ele s-a aflat si Sandra, o tanara de 22 de ani. Un cumplit accident de circulatie i-a curmat intr-o singura zi toate planurile de viitor. Era studenta si Isi dorea sa devina medic. A gasit insa puterea de a merge mai departe si in prezent urmeaza o alta facultate in Italia.

Sandra Hancu: "Usor usor, cu ajutorul familiei, cu ajutorul celor din jur treci peste, mi-am reorganizat viata, am schimbat facultatea, practic am luat viata de la zero. Acum duc o viata frumoasa, am activitate, am tot ce aveam inainte".

Organizatoarea este o tanara, fost manechin profesionist, care din cauza unui accident a ajuns in scaunul cu rotile.
Increzatoare, acum isi duce pasiunea mai departe.

Magda Coman, organizator: "Sunt modele de viata si exemple pentru intreaga societate care se plang din diverse nimicuri, insa venind aici se incarca cu energii pozivite si vad viata altfel."

Cristina Nichita, creator de moda: "Putem fi alaturi de aceste femei in fotoliu rulant si cauza lor. Cumva misiunea noastra este de a schimba mentalitatea si dorim sa atragem atentia ca persoanele cu dezabilitati au multe abilitati".

Alaturi de modele a fost prezenta si presedinta Asociatiei pentru victimele accidentelor rutiere.

Oana Baciu, presedinta Asociatiei Victimelor Accidentelor Rutiere: "A fost extrem de emotionant, cred ca ne-am dorit cu totii sa avem o asa forta interioara si sa facem lucrurile asa de usor cum le fac ele."

Evenimentul se afla la cea de-a 12-a editie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO