20 de studiouri foto din Capitala isi deschid vineri portile pentru cei care vor sa aiba ca amintiri fotografii profesionale. Sau pentru aceia care vor sa sa afle cateva secrete ale meseriei de fotograf.

Sedintele foto cu cei dragi, petreceri tematice si ateliere de lucru - toate vor avea au loc la noapte, in cadrul unui eveniment care se cheama noaptea studiourilor foto. Unii dintre cei mai talentati artisti va vor rasfata la fel ca pe o vedeta, iar totul este...gratuit!

Pentru cei care vor sa incerce si altceva decat moda selfie sau pentru nostalgicii care duc dorul fotografiilor de studio si al hartiei fotografice, noaptea studiourilor pare a fi evenimentul perfect. Profesionistii din domeniu isi vor dedica gratuit timpul, cu scopul de a apropia oamenii de arta fotografica. 

Fie ca veti dori sa va faceti o fotografie potret, o poza de familie sau sa apareti intr-o ipostaza mai putin obisnuita, cert este ca veti pleca de la studio cu o amintire pe care veti dori sa o aratati tuturor prietenilor.

Asa ca, pe langa distractie si poze frumoase, oamenii vor avea parte si de lectii de fotografie, in care vor invata cum sa tina corect aparatul sau cum trebuie sa stea in fata camerei.

 

Fie ca veti dori o fotografie haioasa, fie una serioasa, totul se va face ca la carte. In acest studio, de pilda, Alice Aslan, make-up artist roman atestat la hollywood, se va ocupa de look-ul celor care vor sa fie fotografiati.

Cei timizi care nu doresc sa apara in fata camerelor foto vor putea vedea pe viu cum se fotografiaza un autoturism sau cum pot fi puse in valoare obiectele.

Lista celor 20 de studio-uri participante

Nikon Studio (partener principal)

Uncle Jeb Studio (organizator)

VERTIZONTAL. Fotografie.

FotoCabinet

Light & Shadow Images // Ciprian Dumitrescu Photography

Art PhOtO StudiO

Caseta Studio

XMedia Studio

Studio Foto Bucuresti

Chroma Studio

Karuka Studio - Studio Foto Copii, Familie

Giumbuslook

ArtKlub

Venus 5 // Dragos Constantin -> Fotografie Corporate & Studio

S.Miles / Pictures With Style

Epic Bar

Aventura Studio

Rebel Studio

Loading Studio

The Pot // Oltin Dogaru Photography

Programul Noptii Studiourilor Foto (18:00-24:00) se gaseste pe site-ul evenimentului, noapteastudiourilorfoto.ro, unde puteti afla detalii despre fiecare studio in parte, agenda finala a activitatilor, informatii despre concursuri, tombole, premii si harta studiourilor.