La 7 ani, si-a pierdut un ochi si se lupta sa invinga cancerul. Baiatul are nevoie de 90.000 de euro pentru tratament

05-07-2017 12:24


Augustin Cemortan

Augustin Cemortan este un copil care are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea strange 90.000 de euro pentru a urma sedintele de chimioterapie care i-ar putea salva viata.

Desi are numai 7 ani, Augustin sufera de cancer la ochiul stang.

Prima operatie la care a fost supus nu a reusit sa-i redea sanatatea, din contra. Desi un an a urmat un tratament, boala a recidivat. Parintii s-au vazut nevoiti sa-l opereze din nou pe fiul lor.

Cea de-a doua operatie a fost cea mai chinuitoare pentru Augustin, care si-a pierdut ochiul stang.

In ciuda acestor eforturi, tumora nu a fost extirpata si a continuat sa se extinda spre creier.

Parintii lui Augustin s-au adresat mai multor specialisti atat din tara cat si din strainatate. Solutia a venit din partea medicilor Spitalului Medical Park din Turcia, care sustin ca i-ar putea salva cel de-al doilea ochi si implicit viata.

Insa a beneficia de un an de tratament, costurile se ridica la 130.000 de euro. Fundatia "Sf. Gheorghe" din Republica Moldova a donat suma de 39.000 euro.

Cu toate acestea, parintii lui Augustin nu au banii necesari pentru tratamentul fiului lor si spera ca oamenii generosi sa-l ajute pe Augustin sa duca o viata normala.

Dintre toti, Augustin este cel mai optimist si incearca sa-i determine si pe cei din jurul lui sa nu isi piarda increderea si sa lupte alaturi de el. In plus, micutul este cel care isi incurajeaza mama: "Lasa, mami. Nu te necaji. O sa-mi creasca la loc ochiul", sunt cuvintele pline de incredere si optimism ale copilului greu incercat.

Fiecare ajutor este binevenit. Oricine doreste sa-l ajute este rugat sa specifice numele lui AUGUSTIN CEMORTAN, atunci cand fac donatiile.

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Sursa: salveazaoinima.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO