In lipsa zapezii, oamenii s-au ingramadit la patinoar. Cum s-au distrat cei care nu au mai ajuns la munte de Craciun

Dată publicare: 27-12-2015 17:45
Dată actualizare: 30-12-2015 06:59


Chiar daca avem un Craciun fara zapada, fiecare a stiut sa se simta bine. Cei care n-au ajuns la munte, au venit la patinoar, ori au trecut pe la targurile de sezon sa ciocneasca un pahar cu vin fiert sau sa cumpere turta dulce si cozonac.

Peste 300 de oameni dornici sa faca miscare si sa se distreze au venit aseara pe gheata, la acest patinoar din capitala. Ciprian, de exemplu, povesteste ca a invatat aici secretele patinajului, iar de 5 ani nu rateaza niciun sezon.

La fel de increzatoare in fortele proprii sunt si aceste fetite. Aveau doar 3 ani cand au pus prima data patinele in picoare, iar de-atunci au facut progrese.

Si chiar daca cei mici nu se tem de nimic, parintii i-au supravegheat indeaproape.

Pe lista obiectivelor de vizitat in aceste zile este bineinteles targul de Craciun. Asa ca multi bucuresteni si-au dat intalnire aici. S-au facut cozi la castane si alune coapte, la dulciuri, dar si la ciocolata calda sau vin fiert.

Duminica este ultima zi in care oamenii mai au ocazia sa viziteze cabanutele de la Targul de Craciun si sa ia parte la spectacolul organizat acolo.

 

Tags: patinoar, capitala,


VIDEO PROTVPLUS.RO