Ideile inedite care le-au salvat afacerile pe timp de criza. Cum si-au redecorat doi patroni din Alba restaurantele

×
Codul embed a fost copiat

Decoruri speciale si povesti de familie aduse in fata clientilor. Pe asta au mizat doi patroni de restaurante din Alba ca sa reziste pe piata in timp de criza.

Unul a amenajat un local medieval, decorat cu mii de arme si armuri pe care le-a adunat de la colectionari. Celalalt a impanzit peretii cu costume populare si fotografii vechi.

Ca sa nu-si piarda afacerea pe timp de criza, Calin, patronul unui local cu specific rustic din Santimbru, a decis sa isi aduca o parte din viata in fata clientilor. Costume populare vechi de zeci de ani, unelte folosite in gospodarii, dar si poze de familie insufletesc localul.

"Clientii vin sa se simta ca acasa, vin sa isi aminteasca de copilarie si de lucrurile care erau de la parinti si de la bunici. Te uiti si recunosti bucata din familia ta, recunosti bucata din casa parinteasca. Facand si mancarea traditionala romameasca ei isi amintesc de ce au trait acum 30, 40, 50 de ani", spune Calin.

Atrasi de atmosfera placuta si decorul plin de culoare, clientii nu au intarziat sa apara.

Citește și
bere
Record de amenzi pentru un restaurant din Timisoara. Motivul pentru care patronii sunt sanctionati frecvent
„Al treilea război mondial a început”. Valeri Zalujnîi, ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie și fostul comandant al armatei, declarații

Pasionatii de povesti cu domnite si cavaleri au o alta varianta. Cosmin si-a decorat restaurantul din Alba Iulia cu mii de arme si armuri care stau marturie sutelor de ani de istorie. Si povestea localului, care dateaza din 1514, i-a cucerit pe clienti.

"A fost barbican, apoi pulberaria cetatii, apoi s-a transformat in moara, in zona respectiva se invarteau patru cai, in 1970 a fost crama cetatii", povesteste patronul.

Pentru ca au reusit sa isi reinventeze afacerile, cei doi proprietari au fost rasplatiti cu o crestere semnificativa a numarului de clienti si a incasarilor.

Articol recomandat de sport.ro
Tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026, simulată! Cu cine a picat România în grupa de 5
Tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026, simulată! Cu cine a picat România în grupa de 5
Citește și...
Surpriza de la mic dejun. Clientii unui restaurant au fost surprinsi de un val care a spart ferestrele localului. VIDEO
Surpriza de la mic dejun. Clientii unui restaurant au fost surprinsi de un val care a spart ferestrele localului. VIDEO

Mic dejun de cosmar pentru mai multi americani care serveau masa intr-un restaurant de pe o plaja din Santa Barbara.

Record de amenzi pentru un restaurant din Timisoara. Motivul pentru care patronii sunt sanctionati frecvent
Record de amenzi pentru un restaurant din Timisoara. Motivul pentru care patronii sunt sanctionati frecvent

Amenzile nu par sa ii sperie pe proprietarii unui restaurant din Complexul Studentesc. In mai putin de un an de zile, acestia au fost sanctionati de 18 ori pentru aceeasi fapta.

Recomandări
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare

A început votul în diaspora pentru alegerile prezidențiale. Românii din străinătate au la dispoziție trei zile pentru a-și alege președintele.

Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi

Mai sunt doar trei zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar ultimul sondaj arată noi evoluții în lupta pentru turul al doilea: George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi.

Supraconsumul și poluarea cu microplastice ne omoară cu zile. “Consumăm toți echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”
Supraconsumul și poluarea cu microplastice ne omoară cu zile. “Consumăm toți echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”

Supraconsumul și poluarea cu microplastice au ajuns la niveluri atât de mari încât “fiecare dintre noi consumăm echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”.