EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 MATEMATICA. Subiecte si barem de corectare

×
Codul embed a fost copiat

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 MATEMATICA - SUBIECTE si BAREM DE CORECTARE. Elevii claselor a VIII-a au sustinut miercuri, 25 iunie, ultima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala, la matematica.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA: In Bucuresti, la romana, 83.02% dintre elevi au luat note de peste 5, la matematica - 84,22%, iar la limba materna - 94,44%. In total, 82,77 % au luat note de trecere la examenul de EVALUARE NATIONALA 2014.

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 MATEMATICA -SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE
- Miercuri, 25 iunie, a avut loc ultima proba din cadrul examenului de Evaluare Nationala 2014, examenul la matematica. 

VEZI BAREMUL DE CORECTARE  IN DOCUMENTUL ATASAT

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 LIMBA ROMANA - SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 MATEMATICA -SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE - proba la matematica din cadrul examenului de evaluare nationala cuprinde trei subiecte, cu mai multe subpuncte. Timpul de lucru la proba de matematica: 2 ore. Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro modele de subiecte pe care le pot primi elevii de clasa a VIII-a la aceasta proba.

Citește și
elevi
EVALUARE NATIONALA 2014, clasa a II-a. Elevii au infruntat examenul cu curaj: "E foarte important sa stim sa vorbim corect"

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 MATEMATICA -SUBIECTE SI BAREM DE CORECTARE:

EDU.RO- EVALUARE NATIONALA 2014 - CALENDARUL EXAMENELOR

27 iunie - Afisarea rezultatelor (pana la ora 16)
27 iunie - Depunerea contestatiilor (orele 16 - 20)
28 iunie - 30 iunie - Rezolvarea contestatiilor
1 iulie - Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 - cum se face ADMITEREA LA LICEU - Ministerul Educatiei a decis ca incepand cu 2014 REZULTATELE la EVALUARE NATIONALA vor conta in proportie de 75% pentru media de ADMITERE LA LICEU. 

EVALUARE NATIONALA 2014. PERLE LA LIMBA ROMANA

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA 2014 - Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egala cu media generala de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generala de la evaluarea nationala, totul impartit la patru. Unde: MA = media de admitere; ABS = media generala de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generala obtinuta la evaluarea nationala sustinuta de absolventii clasei a VIII-a.

EDU.RO - EVALUARE NATIONALA. Ce subiecte au primit elevii in 2013

La examenul de EVALUARE NATIONALA 2013, elevii au primit trei subiecte: doua probleme de geometrie, printre care si desenarea unei piramide. La subiectul I, elevii au avut de aflat rezultatul operatiilor 4x4+10, cat este numarul "a" daca a/6=5/2, precum si perimetrul unui patrat si volumul unui cub cu laturi date. La acelasi subiect, li s-a cerut sa interpreteze datele dintr-un tabel cu notele unui examen. Subiectul II avut ca prima cerinta desenarea unei piramide triunghiulare regulate, dupa care elevii au trebuit sa rezolve o problema de aritmetica: "Ana si Bogdan au impreuna sapte mere, Ana si Calin au impreuna opt mere. Cate mere are Ana, stiind ca toti trei au impreuna 12 mere?". Subiectul III a fost alcatuit din doua probleme de geometrie, prima avand in ipoteza un dreptunghi cu latura si diagonala date, iar a doua, un paralelipiped dreptunghic.

Citește și...
EVALUARE NATIONALA 2014, PERLE la limba romana.
EVALUARE NATIONALA 2014, PERLE la limba romana. "La scoala la noi nu a venit niciun scriitor, a venit doar Politia"

PERLE EVALUARE NATIONALA 2014. Ca de fiecare data, elevii romani nu au "dezamagit" si au oferit si in acest an perle memorabile la examenul de limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale.

EVALUARE NATIONALA 2014, clasa a II-a. Elevii au infruntat examenul cu curaj:
EVALUARE NATIONALA 2014, clasa a II-a. Elevii au infruntat examenul cu curaj: "E foarte important sa stim sa vorbim corect"

Pentru 200 de mii de elevi de clasa a doua, luni a fost cea mai grea zi din scurta lor viata de scolari. Cu totii au trecut prin evaluarea nationala la limba si literatura romana.

EVALUARE NATIONALA 2014. Remus Pricopie a anuntat ca notele la evaluarile nationale nu vor conta la admiterea in clasa a IX-a
EVALUARE NATIONALA 2014. Remus Pricopie a anuntat ca notele la evaluarile nationale nu vor conta la admiterea in clasa a IX-a

EVALUARE NATIONALA 2014. Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat, duminica, in cadrul unei vizite la Caransebes, ca rezultatele la evaluarea nationala nu vor conta la admiterea in clasa a IX-a.

Recomandări
Liderii a nouă țări NATO, inclusiv România, au anunțat sprijinul aderării Ucrainei la Alianța Nord-Atlantică
Liderii a nouă țări NATO, inclusiv România, au anunțat sprijinul aderării Ucrainei la Alianța Nord-Atlantică

După eliberarea unui oraș-cheie din est, Lîman, armata ucraineană revendică cucerirea de noi teritorii în regiunea Donețk.

O companie americană vrea să investească în ferme eoliene deasupra apei. Depinde, însă, de o lege uitată în Parlament
O companie americană vrea să investească în ferme eoliene deasupra apei. Depinde, însă, de o lege uitată în Parlament

Compania americană care a început să scoată în vară gaze din largul Mării Negre vrea să investească acum și în ferme eoline deasupra apei. Este a treia firmă - după Hidroelectrica și una din Germania - care anunță proiecte uriașe în larg.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar: ”Avem nevoie de toleranță zero în privința plagiatului”
Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar: ”Avem nevoie de toleranță zero în privința plagiatului”

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis studenților care încep, astăzi, anul universitar 2022-2023, că în România este nevoie de o ”reformă profundă a sistemului educațional” și că ”avem nevoie de toleranță zero în privința plagiatului”.