La 8 luni de cand a gasit un portofel cu 1000 de lei si l-a inapoiat, viata Loredanei curge altfel. "Pentru mine e o minune"

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Povestea Loredanei, tanara din Buzau care a gasit pe strada un portofel plin cu bani si l-a predat la politie, desi este saraca lipita, continua sa impresioneze.

O asociatie umanitara i-a ridicat fetei o casa, iar marti artistii din trupa ''Voltaj'' au mers sa ii ajute pe voluntari. Intr-un gest de solidaritate care merita laudat, cantaretii au dat cu var si au pus parchet. Ne-au aratat tuturor ca atunci cand vrei sa aduci zambetul pe chipul unui om, nu trebuie sa o faci neaparat cu bani multi.

Dupa ce li s-a facut instructajul, echipati corespunzator - cu casti si ochelari de protectie - artistii de la Voltaj s-au pus pe treaba. Solistul trupei, Calin Goia, a fost responsabil cu montatul parchetului.

Reporter: Cum a iesit ?

Calin Goia: E prima oara, nu a iesit perfect, dar o sa iasa.

Acum 8 luni, Loredana - o tanara de 20 de ani din Buzau - a gasit pe strada un portofel in care se aflau 1000 de lei. Desi locuieste intr-o casa modesta, alaturi de alte 9 persoane, printre care si cei doi copii ai ei - o fetita de 8 luni si un baiat de 3 - nu s-a gadit nicio clipa sa pastreze banii. Romania intreaga a fost impresionata.

"Ne face placere sa stim ca am pus si noi mana efectiv la lucrari aici. Nu e atat de greu, avem un mester care ne controleaza daca e bine sau nu", a spus Calin.

Intr-o alta incapere, colegii lui Calin se incurajau unii pe ceilalti. "Ne gandim ca lumea trebuie sa stie ca ajutorul poate fi oferit in foarte multe feluri, adica pentru cei care nu pot ajuta cu bani sau cu obiecte. Uite exista si felul asta de ajutor", a spus un alt membru al formatiei, Gabriel Constantin.

Loredana simte ca traieste un basm. Nu ii vine nici acum sa creada ca gestul pe care l-a facut i-a schimbat viata.

"Eu am facut-o din toata inima, daca am inapoiat acel portofel, pentru ca m-am gandit ca acel cineva care a pierdut acel portofel a muncit din greu. Sa stii ca pentru mine e o minune, am un Craciun cum nu am visat, cum nu am avut vreodata", a spus Loredana Neagu.

Costurile constructiei sunt suportate de o asociatie umanitara, iar primaria i-a daruit tinerei terenul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO