Cine sunt fetele care s-au luptat pentru titlul de campioana nationala la dans la bara. "Te captiveaza de la prima sedinta"

Ultima actualizare: 13-09-2016 07:13

Sunt profesoare, economiste sau programatoare, dar in timpul liber danseaza la bara. Fetele pasionate de acest sport s-au intrecut sambata la prima editie a Campionatului National de Dans la Bara.

Daca unii privesc acest sport cu scepticism, altii isi incurajeaza copiii sa il practice. Dincolo de scena, cele mai talentate fete la bara au slujbe serioase si nu sunt rivale, ci prietene. Pe toate le leaga aceeasi pasiune.

Concurenta: "Iti vine, Cami, costumul?"
Concurenta: "Nu, dar nu e foarte stramt. Trebuie mai stramt."

Unele lucreaza in banci, altele in IT sau sunt profesoare. Ozana, de exemplu, este director de operatiuni intr-o agentie de software. Practica acest sport de cateva luni, iar acum deja participa la Campionatul National.

Ozana Lisandra: "Cautam de mai mult timp asa ceva si acum ca l-am gasit, pur si simplu te captiveaza de la prima sedinta. Mi-a aratat ca pot sa fac niste lucruri de care nici nu stiam ca sunt capabila. Sa ma urc pe bara la trei metri. Stii, a fost o surpriza si inainte de asta nu am mai facut altfel de sporturi."

Fete ca ele sunt o sursa de inspiratie pentru cele mici. "Pisica", de exemplu, asa cum ii spun cei dragi, are noua ani si face gimnastica aerobica, dar de drag s-a apucat de dans la bara.

Sara Maria Tita, concurenta: "Am vazut mai multe fete pe internet si mi-a placut si am vrut sa ma apuc."

Iar parintii o sustin.

Valentina Tita, mama: "Ma incanta. E un sport totusi benefic pentru dezvoltarea copilului."

Fetele invata sportul de la Nadia Budurusi, una dintre finalistele de la Romanii au Talent. Nadia este si organizatoarea acestei prime competitii nationale. Nu i-a fost usor sa ii convinga pe toti ca ceea ce fac ele este absolut firesc.

Nadia Budurusi, organizatoare: "Nimeni nu ascunde faptul ca se face striptease la bara. Se face striptease si cu un scaun. Important este ca sunt cativa care nu au inteles unde s-a ajuns. S-a ajuns de la striptease la un sport care in curand va intra la olimpiada."

Peste o saptamana, Bucurestiul va primi cele mai bune dansatoare la bara din intreaga lume, la Campionatul Mondial de Dans la Bara.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO