ADMITERE LICEU 2013 EDU.RO. Un elev din Brasov a ramas nerepartizat, desi avea media 8,63

Ultima actualizare: 19-07-2013 07:02
ADMITERE LICEU 2013

Cinci elevi din judetul Brasov au intrat la liceu cu media 10, patru dintre ei la Colegiul "Andrei Saguna" din Brasov si unul la Colegiul "Radu Negru" din Fagaras, in timp ce media cea mai mica a fost 3,62, la un colegiu tehnic tot din Brasov.

Unitatea de invatamant la care s-a intrat cu cele mai mari medii este Colegiul National "Andrei Saguna" din Brasov, unde au fost inregistrate patru medii de 10, iar ultima medie de admitere a fost 9,56.

Pe urmatorul loc se situeaza Colegiul National de Informatica "Dr. Grigore Moisil", unde ultima medie de intrare a fost 9,24.

De asemenea, la Colegiul National "Dr. Ioan Mesota" cea mai mica medie de intrare a fost 9,11, iar la Colegiul National "Unirea" ultima medie de admitere a fost de 7,14.

La Colegiul National "Radu Negru" din Fagaras un elev a intrat cu media 10, ultima medie de admitere fiind 8,75.
La popul opus, cea mai mica medie de intrare, 3,62, s-a inregistrat Colegiul Tehnic "Remus Radulet" din Brasov, la specializarea mecanica.

Medii de admitere sub 4 au mai fost inregistrate la Liceul "Sextil Puscariu" din Bran (3,70), Colegiul "Aurel Vijoli" din Fagaras (3,68), la Liceul "V. Jinga" din Sacele (3,93), la Coelgiul Tehnic "Transilvania" Brasov (3,84) si la Colegiul de Agricultura si alimentatie "Tara Barsei" din Prejmer (3,84).

Dupa prima etapa de repartizare un singur elev a ramas nerepartizat, desi a obtinut media 8,63, deoarece acesta a completat pe fisa de inscriere prea putine optiuni.

Pentru a doua etapa a repartizarii, in judetul Brasov au mai ramas neocupate 930 de locuri in 19 unitati de invatamant.

Cele mai multe locuri libere, 88, sunt la specializarea mecanica de la Colegiul Tehnic "Transilvania" din Brasov.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO