Sute de simpatizanti ai PMP au cerut demisia lui Victor Ponta, in strada. Unii protestatari ar fi fost bruscati de jandarmi

Ultima actualizare: 10-06-2015 06:54
Miting PMP - FACEBOOK

Cateva sute de membri si simpatizanti ai Partidului Miscarea Populara (PMP) au cerut demisia premierului Victor Ponta, duminica, la un miting organizat in fata Palatului Victoria.

Protestarii au afisat pancarte pe care scrie: "Ponta, nu intelegi ideea, noi nu suntem in Coreea", "Ponta - PSD: somaj si saracie pentru intreaga Romanie", "Ponta demisia!".

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca un prim ministru acuzat de fapte grave de coruptie ar trebui sa inteleaga ca orice zi in plus la Palatul Victoria produce efecte negative asupra economiei tarii, pietei de capital si asupra cetatenilor statului. El a precizat ca a solicitat in urma cu trei zile autorizarea acestui miting, insa nu a primit o aprobare in acest sens. In alta ordine de idei, Tomac a adaugat ca va cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, afirmand ca unii protestatari au fost bruscati de jandarmi.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat pentru Agerpres ca mitingul nu este autorizat si ca protestatarii au incercat sa plece din zona Piata Victoriei, iar pentru a nu fi blocat traficul jandarmii au reasezat dispozitivul. El a precizat ca, potrivit legislatiei in vigoare, amenda pentru un miting neautorizat este cuprinsa pentru organizatorul persoana fizica intre 1.000 si 10.000 de lei, iar pentru fiecare participant intre 500 si 5.000 de lei.

El a adaugat ca Jandarmeria Capitalei urmeaza sa ia masurile care se impun in acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!