Reacție acidă a PSD după ce Iohannis a respins-o din nou pe Olguța Vasilescu


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 12:59
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 12:57
Categorie: Stiri Politice
Klaus Iohannis

”Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România”, reacționează PSD după ce președintele a respins-o din nou pe Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

Într-o postare pe contul de Facebook, Partidul Social Democrat îl numește pe Iohannis „Președintele Bețe-n-Roate”, care este „mânat de frustrări personale”.

Mesajul integral publicat de PSD:

Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor.

Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni.

Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare.

Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni.

Sursa: StirilePROTV

Iohannis a respins din nou numirea Liei Olguţa Vasilescu: ”Nu are pregătirea necesară”
VIDEO PROTVPLUS.RO