PSD: ”Iohannis nu înțelege nimic din economie”. Atac și la Dacian Cioloș


Ultimul update: Miercuri 30 Ianuarie 2019 08:37
Data publicarii: Miercuri 30 Ianuarie 2019 08:32
Categorie: Stiri Politice
liviu dragnea

PSD transmite pe Facebook că președintele Klaus Iohannis "nu înţelege nimic din economie" şi că, de câte ori şeful statului spune că economia va merge rău, trebuie să ne aşteptăm că va merge bine.

 

De atacurile Partidului Social Democrat n-a scăpat nici fostul premier, Dacian Cioloș, acuzat că nu a atras fonduri europene.

PSD scrie că în timpul mandatului său au fost recuperate aceste întârzieri.

Mesajul postat pe Facebook:

Președintele Iohannis nu înțelege nimic din economie. La începutul guvernării PSD, Iohannis spunea că programul de guvernare e nerealist și că economia va intra în colaps. În realitate, România a avut cea mai mare creștere economică din Europa. Când spunea că nu vor mai fi bani de salarii și pensii, în realitate veniturile românilor au crescut, în termeni reali, cu 18,6% pentru pensionari și cu 20,3% pentru salariați. Când spune că stăm rău cu absorbția fondurilor, în realitate România a recuperat întârzierea lăsată de Cioloș și a ajuns la media UE. Prin urmare, de câte ori Iohannis spune că economia va merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine. Dacă este atât de preocupat de economie, îi sugerăm să trateze mai serios lucrurile.

 

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO