Partidul Social Democrat: ”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 19:38
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 13:19
Categorie: Stiri Politice
PSD si Olguta Vasilescu

Partidul Social Democrat a transmis un nou mesaj pe Facebook, dar de această dată de felicitare a Olguței Vasilescu, pentru decizia de a-și retrage candidatura la funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Conducerea PSD afirmă că ”Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD” și îi transmite președintelui Klaus Iohannis ”rușine”.

Mesajul PSD:

Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată.

A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!” 

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, marţi, că a decis să-şi retragă candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, după o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

În urmă cu câteva zile, preşedintele Klaus Iohannis a respins-o a 4-a oară pe Olguța Vasilescu, propusă ca ministru al Dezvoltării. Iohannis i-a explicat premierului într-o scrisoare că Olguța Vasilescu nu are pregătirea necesară pentru a ocupa această funcţie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO