Deputatul PSD Plesoianu: De miercuri ma voi afla in fata DNA, unde salasluieste "divinitatea sa"; nu se mai poate trai asa

Ultima actualizare: 07-07-2017 07:50
Liviu Plesoianu
Inquam

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat pe Facebook ca, incepand de miercuri dimineata, se va afla „in spatiul sau privat” din fata sediului DNA, pentru a-si petrece timpul liber la „Templul Anticoruptie".

„NU se mai poate trai asa in aceasta tara! Eu NU mai accept!

Ca atare, maine dimineata (miercuri, 5 iulie), ma voi afla de la prima ora in «spatiul meu privat» din fata Sediului DNA din Str. Stirbei Voda nr. 79-81. incepand cu ora 8.00, imi voi petrece «timpul meu liber» in fata Templului Anticoruptiei, unde salasluieste DIVINITATEA SA”, a scris social-democratul pe reteaua de socializare, potrivit News.ro.

Liviu Plesoianu a mai spus ca il va bucura „prezenta oricarui CETATEAN care va alege acelasi «spatiu privat» si acelasi interval de «timp liber»”.

Dupa cum ma va bucura si propria-mi companie, in cazul in care voi fi singurul cu care ma voi intersecta. «Noi suntem DNA si nu ne lasam!» - Foarte bine! si eu sunt PARLAMENTAR AL ROMANIEI. ...SI NU MA LAS! ...Fie sa FIM!”, a conchis deputatul PSD.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO