Ce are Iliescu in portofel: buletin, carnet de revolutionar si pieptene!

27-04-2010 00:00

Ion Iliescu

Intrebat de jurnalisti daca mai are carnetul de membru al PSD, Ion Iliescu si-a prezentat portofelul: inauntru avea doar cartea de identitate, carnetul de revolutionar, niste carti de vizita si un pieptene.

 

"L-am golit complet. Mai am aicea buletinul si atat. In rest nu mai am. A...Mai e legitimatia de luptator pentru victoria Revolutiei romane. In rest, carti de vizita. Nu vreau sa imi umplu buzunarele", a spus Ion Iliescu, care a mai gasit, totusi, in portofel, si un pieptene.

Presedintele de onoare al PSD sustine ca mai are respectivul carnet, dar... il tine acasa.

Intrebat daca ar fi dispus sa schimbe carnetul de partid cu un card, asa cum intentioneaza sa procedeze Victor Ponta cu tinerii care se vor inscrie in PSD, Iliescu a raspuns ca, de-a lungul timpului, partidul a schimbat mai multe randuri de carnete.

De altfel, el si-a amintit ca, pe vremea cand a infiintat FSN, carnetele erau..altfel: "Atunci erau carnete clasice, care se foloseau. Erau albastre pe vremea aceea, la FSN", a spus Iliescu.

Cat priveste ideea lui Victor Ponta de a oferi carduri noilor membri de partid, in loc de carnete clasice: "Este o incercare de a folosi instrumente moderne, pentru ca lumea acum este obisnuita cu mijloacele acestea noi, electronice, de miscare in toate domeniile. Asa ca e incercare de modernizare probabil si a acestui element, instrument de legatura a tanarului cu partidul" a spus Ion Iliescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO