Metoda Ponta pentru racolarea tinerilor in partid: un card cu reduceri

27-04-2010 00:00

Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, carduri de membru noilor inscrisi in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine si la evenimentele organizate pe litoral.

"Esti tanar si vrei sa ai parte de cultura, pe bani putini? Inscrie-te in PSD!" Cam asa ar putea suna un mesaj promotional al Partidului Social Democrat.

Se pare vremurile in care micii fumegau in aproape orice oras la evenimentele PSD, cu ocazia zilei de 1 Mai ...au apus de mult. Acum, sub bagheta noului conducator al partidului, Victor Ponta, se poarta "cultura".

Astfel, tinerii recent inscrisi in PSD vor primi de Ziua lor, adica pe 2 mai, carduri cu discount la teatre, cinematografe, magazine sau restaurante.

Surse din PSD au declarat pentru Mediafax ca acest lucru este posibil datorita parteneriatului incheiat de conducerea partidului cu diferite firme, prin intermediul unui sistem electronic.

"Exista un sistem informatic prin care diferiti parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante - acorda reduceri posesorilor de card de nou membru PSD. Aceasta este inovatia in politica a lui Ponta. Reprezinta un alt mod de a face politica. Este o inovatie, nu s-a mai facut asa ceva pana in momentul de fata", au precizat, pentru Mediafax, sursele citate.

Conform acelorasi surse, PSD a pregatit 3.000 de astfel de carduri, care vor fi oferite noilor membri la sediul central al partidului.

Aceste carduri sunt de culoare rosie, au sigla PSD si adresa de site www.psd.ro. De asemenea, pe ele scrie "Victor Ponta - presedinte PSD" si au semnatura acestuia.

De asemenea, pe carduri mai scrie: "Membru PSD, nr. ....", "Vreau Viata prospera, Romania corecta, Sprijin pentru cei slabi, strazi, spitale, scoli moderne, respect pentru cei in varsta". Pe verso este tiparit "Luptam impotriva nedreptatii, mizeriei, coruptiei, abuzurilor, saraciei".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO