Aspirina din "Las Fierbinți", despre Covid: "Îmi fac testul la 10 zile. Nu mai pot să-mi văd mama și tata"

Ultima actualizare: 09-09-2020 21:40

Actrița Mirela Oprișor, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinți, a declarat, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, că elevii trebuie să meargă la școală, pentru că frica de pandemie trebuie depășită.

 

"Nici măcar acum cu pandemia, nu trăim grijile pe care le-au avut părinții noștri. Este adevărat că trăim o incertitudine, o frică care ne bântuie, uneori o depășim, alteori nu, dar nu cred că am ajuns nici al 20 la sută din ce au trăit părinții noștri", a spus actrița.

Mirela Oprișor a mărturisit că nu poate să-și ia în brațe părinții, din cauza Covid-19, dar că aceasta este cea mai bună soluție pentru a-i proteja.

"Să meargă la școală, pentru că viața trebuie să meargă înainte. Nu cred în conspirații, dar trebuie să învățăm să o depășim. Pentru că frica nu ne ajută cu nimic. Dacă vedem că nenorocirea se multiplă, ne închidem din nou. Eu, de exemplu, acum nu mai pot să-mi văd mama și tatăl. Am început filmările, copilul merge la școală, nu mai pot să-mi vad mama și tata. Mă duc la ei cu masca, stau la doi metri distanță, bună-bună și La revedere. Nu mai spun că-mi fac testul Covid la 10 zile, ca să fie bine la filmări", a mai spus actrița care o interpretează pe Aspirina în serialul Las Fierbinți.

Urmăriți interviul integral cu Mirela Oprișor în VIDEO.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!