Aspirina din "Las Fierbinți", despre Covid: "Îmi fac testul la 10 zile. Nu mai pot să-mi văd mama și tata"

09-09-2020 21:31


Actrița Mirela Oprișor, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinți, a declarat, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, că elevii trebuie să meargă la școală, pentru că frica de pandemie trebuie depășită.

 

"Nici măcar acum cu pandemia, nu trăim grijile pe care le-au avut părinții noștri. Este adevărat că trăim o incertitudine, o frică care ne bântuie, uneori o depășim, alteori nu, dar nu cred că am ajuns nici al 20 la sută din ce au trăit părinții noștri", a spus actrița.

Mirela Oprișor a mărturisit că nu poate să-și ia în brațe părinții, din cauza Covid-19, dar că aceasta este cea mai bună soluție pentru a-i proteja.

"Să meargă la școală, pentru că viața trebuie să meargă înainte. Nu cred în conspirații, dar trebuie să învățăm să o depășim. Pentru că frica nu ne ajută cu nimic. Dacă vedem că nenorocirea se multiplă, ne închidem din nou. Eu, de exemplu, acum nu mai pot să-mi văd mama și tatăl. Am început filmările, copilul merge la școală, nu mai pot să-mi vad mama și tata. Mă duc la ei cu masca, stau la doi metri distanță, bună-bună și La revedere. Nu mai spun că-mi fac testul Covid la 10 zile, ca să fie bine la filmări", a mai spus actrița care o interpretează pe Aspirina în serialul Las Fierbinți.

Urmăriți interviul integral cu Mirela Oprișor în VIDEO.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO