Zapada si polei! La americani a venit deja iarna!

13-10-2009 00:00


De doua zile, politistii, pompierii si ambulantele din regiunea Midwest nu mai au liniste. Surprinsi de sosirea timpurie a anotimpului rece, sute de localnici au ramas blocati pe drumuri sau mai rau au ajuns la spital, dupa ce au alunecat pe strada.

Orasele gemene Minneapolis si Saint Paul sufera impreuna de pe urma valului de frig care a lovit centrul Statelor Unite. Daca zapada n-a depasit cativa centimetri inaltime, poleiul de pe strazi a paralizat traficul ore in sir.

Aceeasi situatie si in Colorado, unde soseaua interstatala 25 a fost inchisa, dupa accidentele in lant, provocate tot din cauza poleiului. Intr-unul dintre accidente, un camion care transporta cornute, a derapat si s-a rasturnat pe camp. Politistii si pompierii s-au chinuit cateva ore sa scoata animalele speriate din masina rasturnata...

Nimic mai adevarat. La cateva minute dupa camionul cu animale, un alt vehicul de gabarit mare a derapat, in aceeasi curba si a ajuns evident, tot in camp, langa prima masina. Din fericire, nimeni n-a fost ranit.

VIDEO PROTVPLUS.RO