Afla cine este omul anului 2010 in lume, conform revistei Time

Ultima actualizare: 16-06-2012 00:44

Este invidiat de toata lumea si unul din cei mai tineri miliardari ai lumii. Cu siguranta anul 2010 ii apartine. Este vorba despre Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook.
 

Mark Zuckerberg, cel care a creat reteaua de socializare Facebook in camera sa din campusul Universitatii Harvard, este, in prezent, unul dintre cei mai tineri miliardari din lume. Recent, el a ales sa isi doneze o mare parte din avere unor fundatii de caritate.

Facebook a devenit de curand a treia cea mai mare companie de internet din Statele Unite. Si nici nu e de mirare: reteaua de socializare are peste 500 de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Printre ceilalti finalisti ai premiului anual decernat pe baza voturilor cititorilor revistei Time, ce trebuie validat apoi de editorii publicatiei, s-au aflat Julian Assange - fondatorul site-ului WikiLeaks si Lady Gaga.

In 2009, titlul de "Omul anului" acordat de revista Time a revenit presedintelui bancii centrale americane Ben Bernanke. Anul acesta, Zuckerberg s-a situat pe primul loc in topul celor mai influente 100 de personalitati din lume, realizat de revista Vanity Fair.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO