Un contrabandist de țigări din Ucraina a intrat de patru ori într-o noapte cu avionul în spațiul aerian al României

Ultima actualizare: 16-09-2020 10:53
Un contrabandist de țigări din Ucraina a intrat de patru ori într-o noapte cu avionul în spațiul aerian al României
BukInfo

Autoritățile din Ucraina au reținut un bărbat care făcea contrabandă de țigări cu un avion ultraușor, cu care intrase într-o singură noapte de patru ori în spațiul aerian al României.

 

Avionul ultraușor Zenith a fost capturat duminică noapte, 12 septembrie, pe o pistă improvizată din regiunea Cercasy, la peste 400 kilometri distanță de granița cu România, după ce s-a întors din Bucovina, scrie Obiectiv de Suceava.

Grănicerii din Cernăuți au declarat că avionul a intrat de patru ori în spațiul aerian al României în noaptea de 11 spre 12 septembrie, transportând țigări de contrabandă, arată și BukInfo.

Avionul nu circula conform regulilor interne specifice aviației și era folosit frecvent pentru contrabanda de țigări, inclusiv pe teritoriul României.

Toate acțiunile faptelor ilegale ale pilotului au fost documentate de grănicerii ucraineni cu ajutorul unui aparat de fotografiat termic staționar, amplasat pe o mașină Volkswagen pe care sunt folosite astfel de dispozitive de vizionare nocturnă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO