VIDEO. Țigări de contrabandă în valoare de zeci de mii de lei, descoperite în tavanul fals al unui autobuz

Ultima actualizare: 29-08-2020 10:49

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit, în tavanul dublu al unui microbuz, 6.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 78.400 lei.

Un bărbat din Satu Mare intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din zonă.

Conform unui comunicat transmis sâmbătă de către Poliţia de Frontieră, microbuzul înmatriculat în România a fost oprit vineri în trafic pentru control, pe comunicaţia Satu Mare-Carei.

Mai multe imagini, în galeria foto de mai jos.

"La volanul mijlocului de transport se afla cetăţeanul român E.S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare, iar în urma unui control sumar asupra autovehiculului poliţiştii de frontieră au observat modificări la tavanul microbuzului. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii microbuzului împreună cu şoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În urma unui control amănunţit, în tavanul autovehiculului într-un spaţiu special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 6.700 de pachete cu ţigări, cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 78.400 lei", precizează comunicatul Poliţiei de Frontieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea documentării întregii activităţii infracţionale.

Totodată, microbuzul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO