Trump e acuzat că trișează la golf: ”L-a înşelat până şi pe Tiger Woods”

Ultima actualizare: 04-04-2019 10:02

O spune sus şi tare americanul Rick Riley, care a scris o întreagă carte despre cum preşedintele Statelor Unite nu dă dovadă de fair play în ceea ce priveşte sportul său favorit.

Cartea conţine multe declaraţii ale celor care i-au fost parteneri de joc şi care l-au văzut nu de puţine ori pe liderul de la Casa Albă cum îi "fentează".

Preşedintele american o să fie foc şi pară atunci când va pune mâna pe cartea lui Rick Riley. Cele 250 de pagini îl prezintă într-o lumină nu tocmai ideală.

Însuşi actorul Samuel L. Jackson l-a văzut pe preşedintele american cum şi-a păcălit adversarii, moment în care persoana care îi căra echipamentul de sport liderului de la Casa Albă i-a sărit imediat în ajutor.

Iar cartea despre trăznăile Trump, intitulată sugestiv "Comandantul trişor", este plină de exemple.

Rick Riley: ”L-a înşelat până şi pe Tiger Woods. Ştii...loveşte mingea atât de dur încât cei care îi cară echipamentul l-au poreclit "Pele".”

Trump însă nu pierde nicio ocazie să se laude cât de bine joacă el golf.

Trump: ”Mâinile astea au lovit o minge de golf pe o distanţă de 260 de metri. Uitaţi-vă la aceste mâini! Mi s-a spus că sunt cel mai bun jucător de golf dintre cei bogaţi. Ştiu cum să câştig, iar oamenii de aici vă pot spune. Am câştigat prea multe campionate?”

Mai exact, 18 la număr, după cum se făleşte pe internet şeful Casei Albe.

Riley susţine că Donald Trump i-a mărturisit că la unul dintre campionate a jucat doar rundă de deschidere, iar apoi, la finalul competiţiei, s-a auto-proclamat învingător. Deocamdată preşedintele american nu a făcut nicio declaraţie oficială în apărarea sa.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO